Disclaimer

 

De door Reclame Technieken Dieren verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

 

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Reclame Technieken Dieren kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

 

Reclame Technieken Dieren en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie.

 

Reclame Technieken Dieren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Reclame Technieken Dieren worden onderhouden.

 

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden.

 

Nederlands recht is van toepassing.

Ondanks dat wij steeds bezig zijn onze website zo up-to-date en compleet mogelijk te maken, kan het toch voorkomen dat u bepaalde informatie hier niet direct zult aantreffen. Neemt u dan per e-mail of telefonisch (0313 - 415498) contact op met Magneetplaat.nl.

 

 

Reclame Technieken Dieren B.V.

   0313 - 415498

                                        Lees hier onze leveringsvoorwaarden >

 

 2007 Disclaimer  Magneetplaat.nl is a RTDieren company

Created by Dicor Rheden